Olemme koonneet alle listan usein kysytyistä kysymyksistä. Mikäli et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, ota rohkeasti yhteyttä. Hertta vastaa mielellään.

[email protected]

Mitä työtunti tarkoittaa?

Työtunti tarkoittaa yhden työntekijän työpanosta. Esimerkiksi,  jos asunnossanne siivoaa kaksi siivoojaa 2,5 tuntia, tämä tarkoittaa yhteensä 5 työtuntia.

Miten useampi siivooja vaikuttaa siivouksen kustannukseen?

Siivouksesta veloitetaan työtuntien perusteella. Jokaisesta työtunnista maksetaan siivoojien lukumäärän perusteella. Esimerkiksi, jos 2 siivoojaa siivoaa 2 tuntia, vastaa tämä yhteensä 4 työtuntia.

Voinko olla kotona siivouksen aikana?

Siivous voidaan suorittaa teidän ollessanne kotona, jos se ei häiritse teitä.

Voinko olla poissa kotoa siivouksen aikana?

Siivous onnistuu hyvin teidän poissaollessanne kunhan olette tehneet avainsopimuksen tai päästätte siivoojat sisään.

Pitääkö minun valmistautua siivoukseen jotenkin?

Siivoukseen ei tarvitse valmistautua erityisellä tavalla, mutta jos olette varanneet kertasiivouksen ja asuntonne on hyvin sotkuinen tai vaatii järjestelyä, voi tämä vaikuttaa siivouksen arvioituun kestoon.

Onko lemmikeistäni haittaa?

Lemmikeistänne ei ole haittaa. Ilmoitattehan kuitenkin meille ennakkoon, jos teillä on lemmikkejä, niin osaamme varautua.

Mitä siivoukseen sisältyy?

Siivouksen sisältöön liittyviä asioita on lueteltu nettisivuillamme kohdassa palvelut → siivoustyöt. Siivoukseen voidaan sisällyttää asioita toiveidenne mukaan.

Milloin siivouksen sisällöstä sovitaan?

Siivouksen sisällöstä voidaan sopia ennakkoon tai siivoojien kanssa heidän saapuessaan. Jos teillä on kuitenkin erityistoiveita siivoukseen liittyen, jotka edellyttävät erikoispesureita tai muita extravälineitä, pyydämme teitä mainitsemaan asiasta etukäteen.

Miten voin hyödyntää kotitalousvähennyksen?

Kotitalousvähennysoikeus on tällä hetkellä 50% maksetusta summasta aina 2400€ saakka. Vähennyksessä on vuotuinen 100€ omavastuu. Aloitettuanne säännölliset siivoukset toimitamme teille koonnin ostamistanne kotisiivouspalveluista aina seuraavan vuoden helmikuussa, jotta voitte ilmoittaa kulut verotoimistolle.

Voinko siirtää tai perua siivouksen?

Sopimussiivouksen siirtäminen tai peruminen on mahdollista, kunhan ilmoitatte asiasta viimeistään siivousta edeltävänä päivänä kello 15.00. Siivouksen siirtämisestä tai perumisesta on hyvä keskustella suoraan oman siivoojan kanssa.

Voinko tilata ikkunoiden pesun siivouksen yhteyteen?

Ikkunoiden pesu on mahdollista yhdistää kotisiivouksen yhteyteen. Voitte kertoa siivoojalle toiveestanne tai olla meihin yhteydessä, jos haluatte tilata ikkunoiden pesun.

Onko arkipyhinä siivousta?

Emme siivoa arkipyhinä. Jos haluatte vaihtoehtoisen siivouspäivän, voitte sopia siitä oman siivoojanne kanssa tai olla meihin yhteydessä.

Vaihtuuko siivouksen hinta riippuen päivästä ja ajasta?

Siivouksen hinta on sama arkipäivisin riippumatta kellonajasta (23.00-06.00 yölisä). Lauantai lasketaan arkipäiväksi ja sunnuntaisin veloitamme tuplahinnan.